Founder image

Gesmeed In Eigen Atelier

He! Ik ben Rianne en ik ontwerp en smeed alle sieraden in eigen huis. Ik geloof dat direct contact tussen jou en mij helpt bij een sneller ontwerpproces en een beter resultaat. Samen vinden wij het perfecte sieraad voor jou. 

De Eerste Pebble

Tegenwoordig zijn er zoveel sieraden te koop die vooral fabrieksmatig geproduceerd worden. Niet dat ik die sieraden niet mooi vind, maar als goudsmid miste ik de uitstraling van handwerk.

Daarnaast zag ik ook steeds meer vergulde sieraden op de markt komen en ook al begint dit steeds meer op echt goud te lijken vind ik het jammer dat deze sieraden zijn waarde niet lang behouden.

Hier wilde ik verandering in brengen.

Met deze gedachte ben ik mijn eerste Pebble collectie begonnen, sieraden die niet perfect van vorm zijn met een natuurlijke uitstraling en organische vormen, zoals Pebbles (kiezelstenen).

Vanuit deze collectie groeide ik snel door naar meer personalisatie en werd ik steeds vaker benaderd om oud goud om te smelten tot iets nieuws.

Product image
Founder image

From generation to generation

Het is mijn missie om sieraden te maken die generaties meegaan en zijn waarde voor altijd behouden. Zodat jij de sieraden kunt dragen van jouw (groot)ouders, maar ook sieraden door kunt geven aan de volgende generatie.